PUBLICITAT

Sada hauria de rebaixar-se el sou més de la meitat per ser al BCA

  • El base interessa al MoraBanc, però el club assumeix que si apareix «un club d'Eurolliga» no té «res a fer»
R. MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Sada, durant l'estiu de 2012, en una de les estades que el Barça fa habitualment a Encamp Foto: ÀLEX LARA

Víctor Sada va conèixer dijous que el Barça no comptava amb ell per a la pròxima temporada i el BC MoraBanc Andorra de seguida es va postular com a alternativa per al base català. Des del club andorrà no es nega l'interès per ell, però amb els peus a terra perquè el jugador percep en l'actualitat 800.000 euros per temporada, cosa a la que no només no pot aspirar l'entitat del Principat, sinó que la reducció hauria de ser «de més de la meitat», segons va aclarir ahir el director general, Francesc Solana. Ara bé, com que les condicions econòmiques són aquestes, des del MoraBanc s'assumeix que si apareix una oferta pel jugador «d'algun equip d'Eurolliga», no hi haurà res a fer per contractar-lo.

«Sada reuneix les condicions, perquè és espanyol, coneix molt bé la Lliga, té catxet, molta gana i ve d'un any dolent», va manifestar ahir Solana respecte a un jugador que en la temporada que ara ha finalitzat amb el seu equip campió de Lliga, ha sumat uns números per oblidar. La xifra més demolidora és la del 0% d'encert des de la línia de tres amb només vuit intents, tots aigua. Ha disputat 32 duels de la fase regular i 10 del play-off, repartits en 379 minuts i 131, respectivament, quan la temporada anterior va sumar 542 minuts en la lliga regular i 210 en la lluita pel títol. Aquesta temporada ha anotat 90 punts en tots els partits, mentre que en l'anterior en va fer 175. La seva valoració en el final de la temporada 2014 va ser de 149 i 42, mentre que en 2013 va arribar als 183 i 98.

NI MUMBRÚ NI RAÜL LÓPEZ / Altres noms que havien estat sonant com a possibles en l'agenda del MoraBanc Andorra són els d'Àlex Mumbrú i Raül López. El director general del club andorrà va negar ahir l'interès perquè per a l'entitat andorrana «estan fora de mercat».

RENOVAR SCHREINER, BLANCH I GREEN / A més de comptar amb David Navarro, Jordi Trias i Asier Zengotitabengoa, que per contracte tenien un any més si el BCA pujava a l'ACB, el club intentarà renovar tres jugadors de l'anterior plantilla. L'austríac Thomas Schreiner, el nordamericà Shaun Green i el català Marc Blanch són els elegits. De la resta, el MoraBanc parlarà amb ells per comunicar-los que no es compta amb ells, tot i que Solana ahir no tancava la porta a alguna continuïtat «si algú dels que volem renovar ens diu que no». En principi, jugadors com el txec Tomas Hampl o els espanyols Pablo Sánchez, Gerbert Martí i Éric Sánchez poden buscar-se equip.

ELS PARTITS, DISSABTE A LA NIT / El MoraBanc treballa per poder conèixer el més aviat possible els dies i hora dels partits que jugarà com a local al Poliesportiu. Hi ha dues opcions: una és dissabte a les 20.45h o 21.00h de la nit, i l'altra diumenge a les 18.00h de la tarda. Segons ha pogut saber aquest rotatiu, el club treballa en una oferta per als aficionats dels equips visitants que inclouria entrada al partit i un forfet per esquiar. És per això que l'opció del dissabte guanya forma, tot i que aquesta decisió topa directament amb el plantejament habitual del club de premiar el públic andorrà, cosa per la qual en LEB Or es jugava els divendres a les 21.00h. Pel que fa als preus dels abonaments, que rondaven fins ara els 100 euros, l'entitat encara no té decidides les quantitats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT