Problemes musculars endarrereixen Cardelús

• A la 5a prova del CEV surt 32è i acaba 20è amb el coll contracturat
ALBACETE

Cardelús gestiona un revolt al circuit d'Albacete, el cap de setmana Foto: EL PERIÒDIC

Xavi Cardelús es va classificar en la 20a posició a la cinquena cursa del FIM Campionat d'Espanya de Velocitat Repsol de Moto3 que es va disputar ahir al circuit d'Albacete. Sortir endarrerit a la graella i problemes musculars al coll que el van afectar durant la competició, van ser les claus que van provocar que el pilot andorrà no pogués sumar punts en aquesta prova.

El pilot de l'equip BST Cardelús Racing va tenir moltes molèsties a causa d'un problema muscular al coll que no li permetia girar el cap i li va obligar a canviar la seva posició a sobre de la moto, pilotant amb més dificultat i molt perjudicar per tenir un control absolut de les situacions de carrera.

Cardelús, en tot cas, valorava el que va passar en aquesta cinquena prova de la temporada: «Aquest cap de setmana m'ha passat una cosa semblant al que em va passar fa dues setmanes al Circuit de Barcelona-Catalunya i s'ha agreujat a causa dels problemes físics. He remuntat força posicions ja que havia sortit des del 32è lloc i he acabat 20è, però no podia girar el coll a causa d'una estrebada muscular i he hagut de canviar la meva posició de pilotatge a sobre de la moto». «Això ha estat definitiu», explicava, per continuar raonant: «La cursa no ha estat dolenta, però els mateixos temps sortint entre els vint primers m'haurien situat a la zona dels punts, molt a prop dels deu primers llocs si no hagués tingut els problemes físics». Ser entre els 10 primers classificats i la zona de punts és l'objectiu que el jove pilot andorrà s'ha marcat per a cada cursa del Campionat d'Espanya de Velocitat que disputa al llarg de la present temporada.

La pròxima cursa per a l'andorrà al FIM CEV Repsol de Moto3 es disputarà el 7 de setembre al Circuit de Navarra.