PUBLICITAT

La selecció debuta amb Gibraltar a l'Europeu

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Des d'avui s'inicia a Gibraltar el Campionat d'Europa dels Petits Països on Andorra arriba amb ganes de fer un nou pas endavant. L'equip que dirigeix David Eudal debuta aquest tarda (19.00h) contra la selecció amfitriona.

Andorra està en el grup A juntament amb Gibraltar i San Marino. La jornada d'avui només enfronta els andorrans i els britànics, mentre que demà es veuran les cares els locals contra San Marino. Ja en la jornada de dimecres, novament a les 19.00h, Andorra tornarà a jugar contra San Marino. En l'altre grup, el B, els equips que es juguen el passi a semifinals seran Malta, Escòcia i Gal·les. Maltesos i escocesos obren avui el programa a les 16.15.

Per altra part, a l'Europeu sub-16 que es va disputar durant la setmana passada a Malta, l'equip masculí d'Andorra va finalitzar en la segona posició amb 6 punts (dues victòries i dues derrotes), per darrere de Malta. En categoria femenina, la tricolor va ser tercera (6 punts: dos triomfs i dues derrotes) per darrere del guanyador Escòcia, i Malta, segon.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT