PUBLICITAT

El Govern haurà de pagar 137.000 euros en concepte d'avals

  • Tres empreses han incomplert el contracte per obtenir microcrèdits
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Govern haurà d'executar els avals a tres empreses que no han complert el contracte establert i que al seu moment van rebre un crèdit emmarcat dins del programa de microcrèdits destinat al finançament privilegiat d'empreses. Així, segons va publicar ahir el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA), l'Executiu haurà de fer front als 137.516 euros que es van avalar al 2010 i 2011. Aquesta xifra s'incrementa fins als 140.805 tenint en compte els interessos.

Així, el Govern haurà de pagar 137.000 euros que en el seu moment va avalar per la concessió de crèdits preferents a tres empreses per incompliment del contracte signat. Concretament es tracta de l'empresa Grup Jurado S.L.U. amb un import de 26.766 euros, Claudio Jose Ribeiro Leite, per un import de 60.750 euros, i Albert Crea, S-L-U., per un import de 50.000 euros.

El Govern va avalar aquests crèdits en el marc del programa de finançament privilegiat d'empreses o negocis de nova creació establerts al país, i s'han executat durant el segon trimestre del 2014.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT