PUBLICITAT

Canillo recapta més de 40.000 euros en 15 mesos al Prat del Riu

  • Els beneficis van en augment i només el primer trimestre s'ha ingressat 12.273 euros
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
L'interior de l'aparcament del Prat del Riu Foto: TONY LARA

El Comú de Canillo ha recaptat 40.532 euros en els primers quinze mesos de funcionament de l'aparcament del Prat del Riu. L'equipament es va posar en funcionament el gener del 2013 i, segons va informar ahir el Comú de Canillo, durant tot aquell any la corporació va ingressar 23.259 euros. El primer trimestre d'aquest any l'increment ha estat molt important i el Comú ha obtingut 17.273 euros, el que representa el 74% del total del que es va obtenir en tot el 2013.

Comparativament, aquesta quantitat ha augmentat molt durant el primer trimestre de l'any 2014, ja que en tres mesos el Comú ja ha recaptat 17.273 euros, el que representa uns 5.757 euros al mes. Les despeses de manteniment durant aquest primer trimestre de l'any, mentrestant, han ascendit als 3.095 euros.

A aquesta xifra d'ingressos cal afegir-hi els diners que s'han recaptat amb els nous parquímetres instal·lats a l'entorn de l'aparcament del Prat del Riu. Tot i això, els diners recollits se sumen als de les altres zones blaves de la parròquia, de manera que des del Comú no poden determinar quin ha estat l'increment de recaptació en aquesta nova àrea d'aparcament, va informar l'ANA.

Pel que fa als abonaments, des del Comú han donat a conèixer que ja han arribat als 27. L'increment del nombre d'abonats asseguren que és progressiu i, de fet, els dos darrers es van contractar només en setmana. L'aparcament disposa de 180 places i es va posar en marxa amb l'objectiu d'incrementar el nombre de zones d'aparcament de la parròquia així com de donar vida a la zona. I és que a banda de l'aparcament es va crear una plaça amb l'objectiu de fer-hi diferents actes. Tot plegat va comportar un cost de 5,3 milions d'euros. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT