PUBLICITAT

Pol Arias no es supera en els 400 lliures a Nanjing

  • El nedador de la FAN acaba penúltim amb una marca de 4min 11,13s
EL PERIÒDIC
NANJING

Periodic
Un moment d'una de les sèries de 400 lliures, ahir Foto: NANJING2014

Pol Arias va obrir ahir la participació dels andorrans als Jocs Olímpics de la Joventut 2014 de Nanjing, a la Xina. El jove esportista de la Federació Andorrana de Natació, amb 18 anys acabats de fer, es va quedar a poc de superar l'objectiu de millorar la seva marca de l'any, xifrada en 4min 9,89s.

Arias va nedar en la primera de les dues sèries lentes de la fase classificatòria matinal i va acabar penúltim, després d'una igualada lluita amb el cubà Luis Emigdio Vega, a qui va superar per tan sols 24 centèsimes. L'andorrà va marcar un inici conservador i es va quedar endarrerit; al pas per l'equador –200 metres anava últim amb un temps de 2min 3,61s però amb un ritme constant que va anar incrementant a mida que s'apropava el final.

Anava més fort que Vega, el va avançar i amb una marca propera als 30 segons en els darrers 50 metres, més sencer, va poder conservar la posició. Malgrat tot, Arias no va poder superar la millor marca de l'any –4min 9,89s, la que li va valer la classificació olímpica– per poc més d'un segon.

La pròxima prova per al nedador tricolor serà la dels 800 metres lliures, el pròxim dijous. Com ahir, l'objectiu serà superar la seva pròpia marca, de 8min 30.74s. Aquesta vegada, però, Arias comptarà amb el quart pitjor temps dels dotze que faran les sèries lentes classificatòries.

Avui es viurà la segona jornada de competició a Nanjing amb el concurs del bàsquet 3x3, que compta amb dos equips andorrans. El masculí, format per Roger Lliteras, Marc de Bofarull, Sergi Jiménez i Sergi Jornada debuten amb Rússia al grup B i jugaran també davant Espanya. L'equip de nois, format per Clàudia Brunet, Anna Mana, Maria Vidal i Laura Navarro s'estrenen davant l'assequible Tailàndia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT