PUBLICITAT

Dia per oblidar amb derrotes contundents dels dos equips de 3x3

  • Tant el masculí com el femení han perdut els tres partits i de moment no estan classificats
EL PERIÒDIC
NANJING

La situació actual dels dos combinats de bàsquet 3x3 que representen Andorra als Jocs Olímpics de la Joventut de Nanjing (Xina) no és gens bona. Tots dos han perdut els tres partits disputats i de moment no estan dins del grup de classificats per als vuitens de final.

La jornada d'ahir, concretament, va ser per oblidar. Van arribar derrotes esperades, però massa contundents. L'equip masculí s'enfrontava amb Brasil i va encaixar un 2-21. Dos cistelles de camp de Lliteras i Jiménez va ser l'únic bagatge tricolor, que d'aquesta manera queda situat en la novena posició de la taula empatada amb el cuer Guatemala, sent aquests dos els únics que encara no han guanyat cap enfrontament i, també, els que estan momentàniament eliminats (passen els vuit primers de cada grup).

Demà la situació pot variar, ja que hi ha partit contra Romania –suma una victòria– i Nova Zelanda –dues– però passi el que passi, són nou els partits que s'han de jugar en la lligueta inicial.

L'equip femení va tenir dos compromisos. Davant Bèlgica, amb dolorosa derrota per 1-22. Laura Navarro va fer l'únic punt de les andorranes i el rival va posar punt i final al partit amb un tir de dos –els de dins del perímetre són d'un, per tant seria l'equivalent a un triple– que permet adquirir més average (els partits són a deu minuts o al primer que arribi o passi dels 21 punts). Contra Guam –país de Nova Zelanda–, un rival assequible, la derrota va ser per 8-18. Millor paper, però molt lluny del potencial real. Avui, Xina Taipei.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT