PUBLICITAT

El CV Andorra té signat un contracte de cinc anys amb el patrocinador

  • Maset insisteix que no pot desvetllar el nom: «L'empresa vol créixer i no té clar quin nom posarà»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El president, l'equip tècnic i la plantilla del CV Andorra, ahir en la presentació del curs 2014-2014 al Buda Foto: ÀLEX LARA

Res se sap encara de quin serà el misteriós patrocinador principal del CV Andorra que permetrà a l'equip que dirigeix Lluís Hillaire a lluitar pel títol a la Superlliga, però segons va explicar ahir en la presentació de l'equip el president del club tricolor, Natxo Maset, no cal preocupar-se per res perquè l'acord «està tancat».

I serà un contracte per cinc temporades. És a dir, en teoria hauria de ser un lustre amb màximes aspiracions. «No podem anunciar el nom de l'espònsor perquè és una empresa que està en ple canvi, vol créixer i no té clar quin nom posarà a l'equip i a les samarretes. Però ens ha posat diverses condicions no negociables, com per exemple el color de les samarretes [que serà groc amb un tros difuminat en lila]», va argumentar un Maset «engrescat» amb una nova etapa que s'obre a l'horitzó en la qual l'objectiu serà «recuperar la il·lusió social pel vòlei i guanyar títols».

Lluís Hillaire va matisar que afegir alguna copa a la vitrina «tampoc no és una obligació» però que amb aquesta plantilla i il·lusió, el CV Andorra no renuncia a res. «Farem les coses bé per atraure de nou a la gent. Com als 90, que omplíem el pavelló», va anunciar l'entrenador.

Per això s'ha construït una plantilla basada principalment en la veterania, amb algun jove amb futur i tres brasilers que donaran el punt de qualitat per lluitar pels títols: Mariano, Mario i Aranha.

Però per davant d'ells hauria d'estar Manuel Sevillano, tot un campió d'Europa amb Espanya que ha estat anys lluitant pels títols amb els millors equips del país veí. Sevillano, precisament, es retrobarà a Andorra amb Javi Borrego, que va ser company seu en la selecció espanyola juvenil i que després d'un any en blanc torna a vestir la samarreta de l'Andorra en la que serà la seva 14a temporada. «Tinc gairebé 33 anys i torno a l'equip amb una il·lusió enorme. Hem passat anys molt durs i ara torno a jugar al vòlei perquè motiva tant veure aquesta plantilla que m'ha tornat el cuquet».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT