PUBLICITAT

Quino Colom també viurà el debut del Morabanc però com a rival

  • El base andorrà fitxa pel Bilbao, primer adversari dels de Peñarroya com a locals
iván moure
escaldes-engordany

Periodic
A l'esquerra, Quino Colom anota una cistella amb la samarreta de l'Estudiantes. A la dreta, Bogris en un partit amb la selecció grega Foto: EL PERIÒDIC

Hi ha casualitats en la vida que, com diem quan passen, ni fetes a propòsit haurien sortit millor. És el que pensarà Quino Colom sobre el seu destí immediat. El Bilbao Basket va anunciar ahir el seu fitxatge per a la temporada que s'apropa.

«Jo em dec al Bilbao però serà un dia especial, molt bonic. Estic molt content de veure que el MoraBanc torna a l'ACB, que és el seu lloc», va dir el base andorrà de 26 anys, que va assegurar que no ha tingut cap tipus de contacte amb l'entitat que presideix Gorka Aixàs per tornar a casa. De fet, Colom considera que va a un club que cada curs «fa molts bons equips» i que ara no serà una excepció amb Sito Alonso: «El club ha presentat un pla de viabilitat que s'ha acceptat, per tant no tinc per què preocupar-me de que tornin els problemes econòmics que va patir la temporada passada. Tenia un any opcional amb l'Estudiantes però he preferit canviar d'aires». El Bilbao, doncs, es converteix en el quart equip d'ACB al qual juga l'andorrà, que va debutar al febrer del 2009 amb el Saragossa i que va jugar quatre anys al Fuenlabrada abans de marxar l'estiu passat a l'Estudiantes, on ha jugat un curs.

BOGRIS VINDRÀ LA SETMANA QUE VE / D'altra banda, el BC MoraBanc Andorra sap des d'ahir que podrà comptar amb Georgios Bogris la setmana que ve.

El nou pivot tricolor, que es trobava concentrat amb la selecció grega de cara al Mundial d'Espanya del pròxim setembre, no se l'esperava fins a finals de setembre però finalment ha estat el darrer descartat pel seleccionador nacional Fotsis Katsikaris.

Una decisió que el deixa fora del Mundial però que fa que pugui ser present a Andorra abans del que s'esperava per ser presentat i començar a entrenar a les ordres de Joan Peñarroya. «Per nosaltres és una bona notícia tenir-lo tres setmanes abans. Arriba a una lliga nova per ell, a un equip novell en la categoria, ha d'aprendre l'idioma... Per ell és una llàstima no jugar un Mundial amb Grècia però esperem que faci una bona temporada amb nosaltres i que es converteixi en un fix a la seva selecció», va desitjar el tècnic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT