PUBLICITAT

Preocupació a Govern

  • La remodelació del Poliesportiu començarà dilluns i Cerqueda admet que és molt just acabar l'11-O
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Les pautes a seguir per tenir el Poliesportiu d'Andorra remodelat i apte per acollir partits d'ACB el pròxim 11 d'octubre que el MoraBanc Andorra té el primer partit de lliga a casa però això no amaga la preocupació del Govern per arribar a temps.

L'Executiu va aprovar el passat 1 d'agost en sessió éxtraordinària la licitació de les obres de reforma de la instal·lació i en base al projecte guanyador elaborat per l'arquitecte Jordi Alcobé es va acordar activar el concurs públic. Les empreses interessades tenien com a data límit el dimecres passat –fa 48 hores– per presentar el seu projecte i es van rebre deu. Ahir mateix, continuant amb el procediment d'urgència, es va fer l'obertura de plecs, avui es decidirà quina és la proposta guanyadora i almenys fins dilluns no podran començar les obres.

El temps estimat per tenir-ho tot a punt és de set setmanes, és a dir, el cap de setmana de l'11 i 12 d'octubre, tot just quan hi ha el debut del MoraBanc a casa.

Així doncs, el secretari d'Esports d'Estat, Jordi Cerqueda, no va amagar ahir que la situació és delicada: «Ens preocupa no arribar a temps». Perquè en tota obra d'aquestes característiques van sorgint problemes que poden endarrerir el ritme i en el cas del Poliesportiu no es pot cometre la mínima errada, o s'haurà de buscar una solució, que passaria per jugar al Nou Barris de Lleida tot i que des de la cúpula del club tricolor asseguren amb optimisme que es jugarà al Poliesportiu.

La situació és de risc però Cerqueda, que és el primer a admetre-ho, va afegir: «Si s'han presentat deu empreses a concurs és que són capaços de fer-ho tot en el temps establert».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT