PUBLICITAT

Guille Colom renova per tres anys amb el MoraBanc

  • Aquest curs continuarà com a pilar al ?B' i entrenant amb el primer equip
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Colom i Solana, ahir Foto: BCA

Guille Colom i el BC MoraBanc Andorra han arribat a un acord perquè la jove promesa del bàsquet andorrà signi un contracte de renovació per tres temporades.

El germà petit dels Colom, format a les categories inferiors del club tricolor, va aterrar l'any passat al Principat després de cursar els seus estudis universitaris a Saragossa, a més d'acabar la seva formació en bàsquet jugant per al Monte Ducay Olivar i l'Stadium Casablanca. El seu rol al club tricolor va ser el de jugar amb el sènior B a Copa Catalunya –amb el qual va ser decisiu en l'ascens a EBA– i entrenar amb el primer equip, a més de guanyar-se alguna convocatòria que el va permetre debutar a la LEB Or.

El nou contracte serà progressiu. Per a la temporada que comença, Colom farà el mateix que el curs passat: «Jugar a EBA és una bona categoria per continuar creixent com a jugador i poder exercitar-me al costat de jugadors de l'entitat Sada, Trías, Blanch, Betinho... Em fa ser un privilegiat. Crec que haig de ser pacient i aquesta idea m'agrada perquè aprendré molt en els entrenaments i mantindré el ritme de competició; necessito almenys un any més abans de donar el salt a l'ACB».

El director general, Francesc Solana, no va dubtar en què per al club, aquesta renovació és tot un encert: «S'ha guanyat aquest contracte a base de feina. No té res a veure el Guille de principis de la temporada passada al de finals», va lloar. I sobre el contracte nou va detallar: «El segon any ja donarà el salt o li buscarem jugar cedit en algun equip i el tercer ja ha hauria de tenir prou maduresa com per estar sumant al primer equip».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT