PUBLICITAT

L'Empresa Empub reformarà el Poliesportiu per 785.000 euros

  • El Govern adjudica els treballs de remodelació per acollir els partits de l'ACB
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

El Govern ha adjudicat a l'empresa Empub S.A. els treballs de remodelació del Poliesportiu d'Andorra, que va pressupostar en 785.016 euros tota la transformació perquè pugui acollir partits d'ACB.

Aquest concurs nacional havia estat licitat per la via d'urgència, un cop es va disposar del projecte elaborat per l'arquitecte Josep Adserà, el Govern va licitar el passat 1 d'agost aquestes obres.

La urgència del concurs venia motivada per la necessitat de que la instal·lació pugui adequar-se amb la màxima celeritat per acollir partits del BC MoraBanc Andorra a la pròxima lliga Endesa de bàsquet.

Els treballs permetran l'increment de l'aforament amb el manteniment de les grades existents i l'ampliació del nombre d'espectadors, la instal·lació de marcadors electrònics segons la reglamentació ACB i la millora de l'enllumenat de la pista de joc.

Els terminis es van complint per al Govern pas a pas. Com és sabut, el conjunt que dirigeix Joan Peñarroya debutarà a casa l'11 d'octubre vinent contra el Bilbao Basket de Quino Colom i fins llavors queden set setmanes, que és el temps establert al plec de bases per tenir acabada la metamorfosi del pavelló.

Això vol dir que l'Executiu mourà els fils que pugui perquè dilluns ja puguin iniciar-se les obres. Per què cada dia que passa augmenta el risc de que no estigui a punt pel dia desitjat i s'hagi de mirar a Lleida.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT