PUBLICITAT

La fan que mai oblidarà 'Purito'

  • El líder de Katusha viu una trobada ?de pell de gallina' amb una fan de només cinc anys
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Genoveva petoneja una foto del ?Purito' i a la dreta, amb el seu ídol Foto: comunicación deportiva

La Vuelta a España 2014 va començar dissabte amb Purito Rodríguez a la línia de sortida. La primera etapa, una contrarellotge per equips, ja vaticinava haver de començar a remolc i així va ser. Va guanyar el Movistar d'Alejandro Valverde i el Katusha que lidera el resident andorrà va acabar a 38 segons. Ahir, en la segona etapa, el gruix del pilot va arribar alhora i per tant la classificació pràcticament ni es mou. Però en aquestes línies no parlarem de la Vuelta, sinó del que representa Purito dins la societat i, concretament, entre els joves.

Dijous a Jerez de la Frontera, dos dies abans de l'inici de la gran cursa espanyola, el ciclista de Parets va fer una roda de premsa per als enviats especials i després tenia un acte com tants altres, amb els seus fans. Allà l'esperava un matrimoni amb la seva filla Genoveva, de només cinc anys i, encara que soni estrany, que té autèntica devoció per ell. La passió de Genoveva pel Purito li ve ja dels tres anys, quan va començar a omplir la seva habitació de fotos del seu ídol, a no perdre's ni una carrera d'ell, a dinar i sopar mentre mirava els seus vídeos. El seu pare, aficionat al ciclisme, admet que li agrada Purito com molts altres corredors, però que la seva filla «l'idolatra».

Per això, amor de pares, la va portar a l'hotel de concentració. Perquè conegués el seu ídol. Quan Purito la va agafar en braços la nena el va abraçar plorant d'emoció sense parar. Li va regalar un maillot alhora que els pares li agraïen el gest i li deien: «No saps el feliç que l'has feta. No ho oblidarà en la seva vida», li agraïa la seva mare. I el líder de Katusha, visiblement emocionat, li va respondre: «Moments com aquest em donen una gran moral i em fan pujar l'autoestima; gràcies a vosaltres».

Genoveva, plena de felicitat, es va pujar a la seva bicicleta blanca i vermella –com els colors de Katusha– i el seu nou maillot, amb el bus. Segur que no es perd ni una etapa de la Vuelta. Purito es veu amb cor de guanyar però sap que faci el que faci, no oblidarà la trobada de dijous. Ni ell, ni per suposat ella.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT