PUBLICITAT

Carchat brilla al Ferrol amb una 5a posició absoluta

  • Joan Vinyes abandona en les dues jornades i Amàlia obté el 24è lloc
EL PERIÒDIC
FERROL

Periodic
El Mitsubizhi Lancer EVO X de Joan Carchat, a punt per prendre la sortida al ral·li del Ferrol, divendres Foto: acsm rallye team

Els tres representants andorrans en el ral·li del Ferrol, corresponent al Campionat d'Espanya de ral·lis d'asfalt, van tenir actuacions ben oposades.

Començant per Joan Carchat, el pilot d' ACSM-Banco Madrid va estar brillant, fins el punt que va acabar en una meritòria cinquena pocisió en l'escratx, només superat pel Suzuki Swift d'Antústegi, pel Ford Fiesta de Fuster, que va ser tercer, i pels Porsches 911 de Burgo, segon, i de Vallejo, el guanyador.

El pilot andorrà, acompanyat per Claudi Riveiro al volant del Mitsubishi Lancer EVO X, no van tenir oposició ni en el grup N ni la EVO Cup, categories en les quals van finalitzar en el primer lloc.

La cara amarga del cap de setmana la va protagonitzar Joan Vinyes. Més digne de moure's pel cinquè lloc de la general que va aconseguir Carchat, al Ferrol va tenir una participació pràcticament testimonial, retirant-se en les dues jornades de competició.

En la primera, amb només 20 quilòmetres completats, el pilot de Suzuki MotoSport va sortir-se de la carretera sense possibilitats de continuar, tot i que el cotxe no tenia res malmès: «Podíem haver continuat, però va faltar ajuda per tornar a l'asfalt. Quan ens va treure la grua, vam arribar sense cap problema a l'assistència», va explicar.

Per a dissabte, Vinyes va decidir acollir-se a l'opció super ral·li, però va patir el trencament d'un palier i de nou es va veure obligat a abandonar. «Ha estat un cap de setmana per oblidar», va assenyalar.

La seva germana Amàlia, convidada per Suzuki a la prova –que li va servir per agafar rodatge de cara a l'Eurocup Seat Lleó–, va acabar en la 24a posició: «L'objectiu era fer el màxim de quilòmetres i la classificació era intranscendent». L'Espanyol d'asfalt continuarà amb el Príncep d'Astúries, el 10 de setembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT