PUBLICITAT

Llívia acull avui la fira-mercat dedicada al formatge i al bolet

  • Es podrà conèixer, tastar i comprar tot tipus de productes elaborats artesanalment
  • Una empresa ceretana que elabora melmelades i salses artesanes, ofereix productes de l'hort
EL PERIÒDIC
LLÍVIA

La vila de Llívia acull avui una fira-mercat dedicada al formatge i als bolets. El centre de la vila serà l'escenari on, durant tot el dia, els visitants es podran passejar, descobrir, tastar i adquirir formatges de tota mena i de diferents procedències del Pirineu català, així com bolets frescos del país o preparats de diverses maneres.

Pel que fa als formatges està confirmada la participació, com no podia ésser d'altra manera, de la Formatgeria de Llívia i l'empresa Formatges de Meranges, de Cerdanya. Del Pallars Jussà hi assistirà Formatges Vilavella; Formatgeria Roura Soler, de Sant Pau de Segúries, a la Vall de Camprodon; Montbrú, del Moianès; i Formatges de Muntanyola, a Osona.

Els bolets arribaran de la mà de l'empresa berguedana Monbolet, que elabora tot tipus de productes amb bolets, a més de vendre bolets frescos. En aquesta ocasió, els bolets frescos seran sobretot camagrocs, rossinyols i trompetes de la mort, i també hi haurà alguns rovellons i apagallums.

A banda dels bolets i del formatge, que faran les delícies dels paladars més exquisits, la fira-mercat també comptarà amb la participació de Ple de Bo, una empresa ceretana que elabora melmelades i salses artesanes i que també ofereix productes de l'hort; ecològics, sense pesticides ni herbicides. A més, hi haurà una quinzena més de parades d'artesans, algunes d'elles alimentàries.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT