PUBLICITAT

Tercera Mitja per a Sanza, ara a Valladolid

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Marcos Sanza està en ratxa. El dia 7 es va imposar a la Mitja Marató de Sabadell, i una setmana després ha aconseguit un nou triomf, en aquest cas a la prova de la mateixa distància de Valladolid. El resident, del Club Atletisme Valls d'Andorra (CAVA), va assolir la victòria amb un crono de 1h 07min 03s. És la tercera de l'any.

A 3min 11s per quilòmetre, Sanza va saber disputar una cursa que en cap cas va ser fàcil per ell, tot i que finalment es va imposar amb més de tres minuts d'avantatge (3min 26s) respecte al segon classificat, Aimad Bouziane. En tercera posició va finalitzar Samir Ait Bouychamane, amb el mateix temps que Bouziane.

Amb aquest triomf a Valladolid, Sanza manté un ritme de bons resultats molt destacable, ja que a més de vèncer també a Sabadell (1h 07min 21s) va ser el més ràpid el 15 de juny a la Mitja de Burgos (1h 08min 29s). Així mateix, aquest any també ha competit en aquesta distància a la Rioja (106è, amb 1h 26min 56s l'1 de juny), i San Sebastián (11è, amb 1h 07min 31s, el 18 de maig.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT