PUBLICITAT

El CV Andorra juga a Tolosa un nou amistós

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Avui a la tarda el CV Andorra disputa un nou partit amistós de pretemporada, i ho farà a la pista del Tolosa, equip que juga amb un altra pilota, la Mikasa, que permetrà als andorrans prendre contacte amb l'esfèrica amb què també hauran de disputar la Challenge europea.

La pilota Molten, la que s'utilitza a les lligues espanyols i també a la Superlliga on hi serà per segon any el CV Andorra, ha passat a un segon pla aquesta setmana perquè l'equip de Lluís Hillaire ha de exercitar-se amb el material que tindrà a Europa. La Mikasa és, segons alguns jugadors, una pilota molt diferent que afecta sobretot en les recepcions. Dilluns durant l'entrenament l'equip va entrenar amb la Mikasa, i el partit d'avui servirà per acabar de polir detalls respecte a la resposta que tingui en plena acció.

VICTÒRIA CONTRA EL LLARS MUNDET / El passat dissabte, el CV Andorra es va imposar al Llars Mundet de Barcelona en un amistós a quatre sets. Amb 4-0, els andorrans van aconseguir agafar ritme de cara als pròxims compromisos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT