PUBLICITAT

Cardelús canvia el CAR de Sant Cugat per la Blume

  • «Serà molt important pel meu creixement com a pilot i esportista», afirma
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cardelús pare i fill, a les portes de la residència Joaquim Blume Foto: EL PERIÒDIC

Xavi Cardelús és al Campionat d'Espanya de Velocitat amb l'objectiu aquesta temporada de finalitzar entre els 15 primers quan a hores d'ara, i a manca de dues proves, és 18è. Però per a millorar en el futur, en la pròxima campanya i en les següents, és a dir en la seva trajectòria esportiva, ha decidit fer un canvi i ha deixat enrere el Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat per la Residència Joaquim Blume. Un pas «important» que ell considera que l'ajudarà en el seu «creixement com a pilot i esportista».

El que no oblida Cardelús júnior són els estudis. A la Blume els continuarà, ara a Tercer d'ESO, però sempre tenint de base la preparació esportiva. El jove pilot del BST-Cardelús Racing serà al centre barceloní durant el curs 2014-2015 i enfocarà la preparació més enllà de les sessions a sobre de la moto. «A la Blume hi ha uns grans professionals, estic segur que amb ells aprendré i progressaré molt al llarg dels pròxims mesos i no en tinc cap dubte de que aquests progressos es veuran reflectits al que faci a sobre de la meva KTM», va afirmar.

SUMA 12 PUNTS, RESTEN DUES CURSES / Xavi Cardelús és 18è a la classificació del CEV Repsol Moto3 i té com a objectiu assolir un Top15. Ara mateix suma 12 punts, i resten només dues curses que es disputaran al mes d'octubre, tot i que sense data confirmada perquè Algarve (Portugal), que era la primera, ha variat el dia. Així, després de la cita portuguesa –Cardelús no coneix el traçat portuguès, però tampoc la resta de pilots, amb la qual cosa considera que tots partiran de zero– arribarà la de Xest (València), i aquest sí que és un circuit on l'andorrà s'hi troba còmode. «El conec i m'agrada», assegurava.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT