PUBLICITAT

Cardelús no para de baixar els temps amb la Kawasaki

  • L'andorrà es va quedar a tres dècimes de la millor marca personal a Xest en uns entrenaments
EL PERIÒDIC
XEST

Periodic
Foto: CRT

Xavier Cardelús va protagonitzar dilluns i ahir dues jornades d'entrenament al circuit Ricardo Tormo valencià, amb la mirada posada en la prìoxima cursa del FIM CEV Repsol de Moto3 que es disputarà el pròxim 16 de novembre en aquest escenari.

Les conclusions per al pilot andorrà són òptimes i demostren que canviar-se la moto per conduir una Kasasaki ha estat tot un encert. Dilluns es va quedar a mig segon de la seva millor marca en aquest circuit. Ahir al matí només va poder afinar la posada a punt perquè la pista estava molla com a conseqüència de les pluges de dilluns a la nit. A la tarda, però, amb l'asfalt sec va tornar a millorar el seu temps fins deixar-lo en 1min 41,6s, a tres dècimes de la pole de la temporada passada.

Per això, el pilot andorrà va acabar ben satisfet: «En la primera jornada la pista estava en bones condicions per buscar un temps competitiu i deixar la moto amb el setting més ajustat de cara a la cursa que disputarem aquí al novembre. Em vaig quedar a mig segon de Quartararo, el líder del Campionat i no em va costar rodar ràpid des del primer moment», va manifestar per continuar: «El segon dia al matí he sortit a rodar per acumular experiència en aquestes condicions, ja que aquesta temporada no havia tingut cap ocasió de pilotar la KTM en aigua. A la tarda vam fer uns resultats molts bons. L'equip ha treballat molt bé i crec que ens espera un molt bon final de temporada”.

Els pròxims entrenaments deCardelús seran el 22 i 23 d'octubre al circuit portuguès de Portimao que acollirà la penúltima cita el 2 de novembre. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT