PUBLICITAT

Carchat es jugarà el títol de l'Evo Cup en la darrera prova

  • L'andorrà és el líder de la classificació amb cinc punts de diferència del segon
ALBERT CANES
ESCALDES ENGORDANY

Periodic
Carchat, en la prova de Llanes de l'Espanyol d'asfalt Foto: EL PERIÒDIC

Joan Carchat ja es va proclamar campió d'Espanya de ral·lis d'asfalt en el grup N abans de competir la penúltima prova del calendari, que es feia a Santander, perquè el seu principal rival no es va inscriure en la cursa. Finalment. el pilot andorrà, tampoc va poder córrer a Cantàbria per problemes de salut --havia sofert un còlic nefrític que l'impossibilitava disputar la prova-- i no va poder sentenciar el títol en la categoria Evo Cup. Aquesta fita queda per a la propera prova que es fa a Madrid els propers 22 i 23 de novembre i serà l'última cita del calendari del campionat i la que decidirà definitivament qui s'emportarà aquest títol. L'andorrà és l'actual líder en la classificació amb 43 punts i n'està cinc per sobre del seu màxim i únic rival, Surhayen Pernía, que no va aprofitar l'oportunitat de col·locar-se per davant en haver abandonat a la prova de Santander a falta de només dos trams per acabar. Això va fer que el títol quedés obert fins a la darrera prova i només ells dos poden optar a guanyar-lo. Si Pernía no surt a disputar-la o abandona de nou a la cita madrilenya, Carchat es proclamarà campió independentment del seu resultat.

Tant Carchat com el seu copilot, Claudi Ribeiro tindran un al·licient afegit a la darrera prova, tot i ja haver complert els objectius principals que es van marcar amb el seu equip, el ACSM Banco Madrid. A més a més, Carchat i Ribeiro provaran de pujar posicions en la classificació general del Campionat d'Espanya de pilots, en la qual actualment estan en la cinquena posició amb 136.5 punts. Tot i això, saben que ho tindran complicat ja que el quart classificat, Esteban Vallín es troba a més de 20 punts seu i hauria de passar alguna cosa perquè poguessin acabar quarts.

En la part del campionat de marques, Mitsubishi, la marca amb la qual competeix Carchat, ja va sentenciar el títol, assolint el seu sisè Campionat d'Espanya de Ral·lis per marques. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT