PUBLICITAT

Atracament a mà armada d'una joieria de l'avinguda Meritxell

  • Els assaltants han amenaçat el personal de l'establiment per endur-se una part important del material exposat a les vitrines i aparadors

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


Dos individus han atracat aquest dissabte al matí la joieria L'Art d'Or a les galeries Aconcagua de l'avinguda Meritxell cap a les 12.30 hores del migdia. Els assaltants han amenaçat el personal de l'establiment per endur-se una part important del material exposat a les vitrines i aparadors, segons han informat alguns testimonis. La Policia ha confirmat l'atracament i ha indicat que han establert punts de control a la xarxa viaria per trobar els lladres segons el descriptiu que han donat les persones al lloc dels fets. Els atracadors han fugit per l'avinguda Meritxell i per la rampa del carrer Callissa Ciutat Valira.
Text:

Un dels autors de l'atracament ha resultat ferit a la mà quan ha trencat un dels vidres interiors de l'establiment. Allà, la policia ha pres mostres dels rastres de sang per intentar identificar els agressors i poder-lo localitzar en algun dels punts de control establerts al país.

Segons alguns testimonis, els atracadors han amenaçat amb una pistola a les persones que atenien la joieria però aquestes no han resultat ferides, segons les primeres informacions. En canvi, a l'establiment s'hi poden notar les diverses vitrines trencades o buides, mostra del volum important del material sostret.

Els testimonis han indicat també que es tractaria de dos individus presumptament àrabs i de parla anglesa, encara que la Policia no ha confirmat la descripció dels lladres.

De moment, no s'ha detingut ningú i la Policia segueix amb la recerca en diferents punts de control que, han admès, poden provocar cert "col·lapse" a la xarxa viària.

 

Controls

La Policia manté aquest dissabte a la tarda els punts de control a la xarxa viària per trobar els dos assaltants de la joiera L'Art d'Or d'Andorra la Vella. El servei de premsa ha confirmat que es tracta de dos homes, d'estatura entre 1,70 i 1,80 centímetres, que portaven gorra, duien ulleres de sol un i barba l'altre, un vestia de negre i l'altre més clar i un d'ells ha utilitzat una pistola per atemorir les dues persones que despatxaven a l'establiment mentre l'altre s'enduia el botí. El dispositiu engegat per la Policia en diversos punts del país ha provocat algunes retencions sobretot de sortida del país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT