PUBLICITAT

Detingudes 13 persones per conduir superant els límits d'alcoholèmia

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Policia va detenir tretze persones durant la setmana passada per conduir superant els límits d'alcoholèmia permesos. Aquestes detencions formen part de les 21 efectuades pels agents durant la setmana passada.

D'altra banda, la Policia va efectuar set detencions per delictes contra el patrimoni, entre ells els atracadors de la joieria d'Andorra la Vella.

A més, el dimecres es va detenir a les parròquies d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella quatre homes no residents de nacionalitat búlgara de 40, 37, 33 i 28 anys respectivament, com a presumptes autors d'un delicte contra el patrimoni i un altre contra el tràfic jurídic. Finalment, el passat dissabte la Policia va detenir una dona no resident de nacionalitat macedònia, com a presumpta autora d'un delicte contra el patrimoni, d'un furt amb força en un domicili.

La setmana es va tancar amb la detenció, dimecres, d'un no resident espanyol de 20 anys, com a presumpte autor d'un delicte de violència en l'àmbit domèstic, possessió d'estupefaents, i amenaces, injúries, i resistència greu a funcionaris de Policia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT