PUBLICITAT

L'Estadi Nacional rep avui l'anhelada inauguració

  • Hi hauran dos tornejos de la base i amistosos de tot tipus de personatges
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un pla general de l'Estadi Nacional el dia del partit entre Andorra i Gal·les, el 9 de setembre passat Foto: ÀLEX LARA

L'Andorra-Gal·les de futbol que es va disputar el 9 de setembre passat va ser el primer acte de l'Estadi Nacional d'Andorra, que malgrat tot ha trobat en avui la data idònia per rebre un homenatge com cal.

Així que aquest matí hi haurà l'anhelada inauguració, en la qual hi haurà dos esports a practicar: rugbi i futbol, els principals usuaris de la nova instal·lació.

La jornada començarà a les 10 del matí amb la disputa de dos tornejos de futbol i rugbi, organitzats per les dues federacions i destinada als joves de la base. A partir de les 12 hi haurà diversos partits dels dos esports, amb la participació d'esportistes d'altres disciplines desvinculades al futbol i al rugbi, com també polítics, periodistes i ex jugadors.

Els entrenador seran Justo Ruiz i Toni Castillo, dues de les referències d'aquests esports al Principat que manegaran prop de 90 personatges. Poc abans de les dues de la tarda es produirà la inauguració oficial a l'entrada principal –davant de la seu de Ràdio i Televisió d'Andorra– amb el clàssic destape d'una placa commemorativa i per acabar, un dinar de germanor. «Volíem una festa del país, ajuntant antics i actuals usuaris», indica Jordi Cerqueda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT