PUBLICITAT

Esteve és vuitè als 10+10 km persecució als Mundials júniors

  • «Hem de reflexionar bé perquè és un resultat massa bèstia», diu el seu tècnic, Erola
el periòdic
almaty

Periodic
Foto:

El resultat de Marc Oliveras ha fet provocat que Ireneu Esteve passi a un segon terme, però realment ahir la jove promesa va fer un resultat de somni. L'esquiador del Naturlàndia Fons va finalitzar en la vuitena posició als 10+10 km persecució als Mundials júniors que s'estan disputant a Almaty (Kazakhstan).

Una bogeria de classificació que no generar un mar de lloances de l'entrenador de la secció d'esquí de fons de la FAE, Joan Erola: «Hem de reflexionar bé sobre el que ha passat perquè és un resultat massa bèstia veient d'on veníem i amb el poc marge de temps que hem tingut», va indicar. «Com ha sortit amb el dorsal 39 crec que realment ha acabar quart o cinquè, perquè surten en massa [76 participants]i ell s'ha hagut d'ubicar en la part mitja», va detallar.

Després del cúmul de gent en la primera volta, Esteve va començar a remuntar posicions e la segona. Al final de la tercera s'ha ajuntat amb el tercer grup capdavanter però el segon començava a tirar i va decidir atacar fins que els va atrapar. Eren dos francesos, un suec, un noruec. Fins la quarta volta, en clàssic, van aguantar junts, tot i que el primer grup es va escapar. «Després un dels dos francesos que anava amb nosaltres s'ha escapat, l'altre s'ha quedat i he arribat amb el japonès, al qual he guanyat a l'esprint». El posi va ser 100% rus i el guanyador va ser Alexey Chervotkin, del qual Esteve va acabar a 1min 41,9s i a 5 dècimes del setè, el francès Jules Lapierre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT