PUBLICITAT

1.000 entrades en ebullició

  • ?50 ombres d'en Grey' desborda les previsions en els cinemes del Principat
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cartell de la pel·lícula ?50 ombres d'en Grey' que s'estrena demà als cinemes del Principat Foto: el periòdic

El fenomen de l'estrena de 50 ombres d'en Grey sembla despertar quelcom més enllà dels instints bàsics, i totes les previsions d'entrades per a la primera projecció prevista per a demà divendres 13 de febrer s'han vist desbordades en el que és un fet com a mínim curiós però en tot cas per analitzar, atès que la versió cinematogràfica de la novel·la està cridada a trencar algun que altre rècord no només econòmic, sinó qui sap si entrar en la llista de pel·lícules de grandíssima càrrega eròtica, a l'alçada –o més voldria– de la mítica Instit Bàsic. En tot cas, i tot el rebombori, s'haurà de mirar amb lupa, no sigui ens trobem davant d'un producte sense més que una bona campanya mediàtica al darrere a l'alçada de l'Striptease de Demi Moore, per posar un de tants exemples de fiascos.

No s'espera molt més que un allau d'adolescents, i alguns no tants, atrets per un fenomen eròtic-sexual que ha enganxat en el seu format literari a milions de lectors, i que pretén envair les sales de cinema amb un públic àvid de noves sensacions que encara no està clar si han d'experimentar-se en una sala plena de gent o en la mateixa intimitat. En tot cas, 50 ombres d'en Grey tot i no haver-se estrenat ja és un fenomen social.

Al matí, i sessions golfes

Totes les previsions de venda anticipada s'han superat ja que fins ahir s'havien venut més de 1.000 entrades anticipades des del 23 de gener, tot i que els últims dies s'ha incrementat notablement la xifra, arribant a més d'un centenar diari, tal com van assenyalar des d'illa Carlemany. El centre comercial ha programat per aquest dissabte 10 passis incloent les matinals, i per primera vegada, també es faran sessions golfes.

Implicació dels restaurants

Però la cosa no queda aquí, perquè el fenomen promet: els restaurants del centre comercial ofereixen un menú temàtic i regalaran l'entrada al cinema per a la sessió golfa d'aquell mateix dia. Un dels restaurants, el Rebost Ibèric, també portarà un bàrman acrobàtic i un discjòquei. A més, tres afortunats rebran una sorpresa inèdita en forma de declaració d'amor. La bogeria màxima.

Tot plegat, per viure unes jornades en què sembla que el cinema serà el protagonista quan es toquen temes que, ben mirat, agraden perquè tenen el component morbós suficient com per omplir sales i sales i fer que els llibres es venguin com si fossin xiclets.

Ja es dirà, però, si la pel·lícula arriba a la qualitat esperada o és només la típica versió cinematogràfica alimentada per la maquinària de màrqueting que no passa d'un aprovat justet o fins i tot rep un suspens clamorós. Sigui com sigui, l'èxit ha arribat abans de la projecció, no a Andorra, sinó arreu del món, on s'espera aquesta estrena com si ningú hagués tingut mai en la vida una experiència sexual satisfactòria.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT