PUBLICITAT

L’avinguda del Valira es tallarà dilluns al trànsit en direcció Lleida

L'alteració romandrà fins 30 de març per les obres del Mercadona

Tall Mercadona
Tall Mercadona | ANA
L’avinguda del Valira de la Seu d’Urgell quedarà dilluns tallada al trànsit rodat en direcció a Lleida a causa de les obres d’urbanització d’una rotonda a l’extrem nord de l’avinguda de Salòria, obra que s’inclou en la construcció del nou hipermercat de la cadena Mercadona. El tall es mantindrà fins el dilluns, dia 30 de març.
Els conductors trobaran panells informatius tant a l’avinguda de Salòria (un a l’alçada de l’avinguda del Valira, i l’altre, situat a l’alçada del carrer Germandat de Sant Sebastià), a la rotonda Bisbes Prínceps i a la sortida del carrer Tres Ponts amb Comtat d’Urgell, on s’indicarà aquest tall i la direcció alternativa per sortir de la Seu d’Urgell en direcció a Lleida, a Andorra, a Puigcerdà i també per dirigir-se cap al centre de la ciutat.

D’altra banda, avui ja quedarà oberta al trànsit de vehicles l’avinguda Valls d’Andorra, accés per arribar a la N-145, que des de dimarts es troba tallada també a causa de les mateixes obres d’urbanització de tot aquest sector de la ciutat.
Les obres de construcció del supermercat Mercadona a la Seu d’Urgell avancen a bon ritme, des que van iniciar-se el novembre passat. L’objectiu és que la nova superfície comercial, situada a l’entrada nord de la capital urgellenca, estigui enllestida abans de l’estiu. La intervenció està suposant també una important remodelació urbanística, amb la construcció de nous vials i de dues rotondes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT