PUBLICITAT

Praga

Molt a prop de les marques

Sebastián i Guri obtenen resultats correctes per a la FAA però insuficients per a elles

Per #GASS

Guri i Sebastián es fan una foto juntes
Guri i Sebastián es fan una foto juntes | FACEBOOK
L’actuació d’Estefania Sebastián i Clàudia Guri als Campionats d’Europa indoor disputats aquest cap de setmana a Praga va ser correcta segons les exigències que marca la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA), però insuficients per a les pròpies protagonistes, tan autoexigents com convençudes de que podien tornar al Principat amb noves plusmarques nacionals.

Guri va estrenar-se amb la prova de salt de llargada. Ostentava una marca de 5,68 metres obtinguda a l’Espanyol d’Antequera i a Praga es va quedar en 5,46, a més de ser l’última de 22. «No va trepitjar la fusta, que són uns 20 centímetres, i va caure massa d’hora amb els talons, que són 10cm més. Hauria fregat la millor marca», va indicar el director tècnic de la FAA, Abraham Férriz.

En triple salt, Guri ja no estava tan forta de cames i també va ser la 22a i última amb una marca de 12,06 metres, 34 menys que la millor marca personal, també obtinguda a Antequera.

Sebastián tenia com a referència en els 60 metres lliures un temps de 7,88s, millor marca personal de l’any, i va aturar el crono en 7,94s. «Va tenir una petita errada tècnica i en una cursa curta es paga», va indicar Férriz abans de sentenciar: «A nivell federatiu els temps són correctes però tots tres pensem que ha faltat alguna cosa. Amb complir no és prou».
PUBLICITAT
PUBLICITAT