PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

MoraBanc interromp la intenció de compra del 85% de Tressis

La cancel·lació de l’operació va ser acordada ahir per mutu acord

Per El Periòdic

Façana de la seu central de MoraBanc.
Façana de la seu central de MoraBanc. | Àlex Lara
L’operació de compra del 85% de la societat de valors espanyola Tressis per part de MoraBanc ha quedat suspesa. La transacció, iniciada el passat gener i que havia de permetre l’expansió a nivell espanyol de l’entitat bancària amb una inversió de 40 milions d’euros per adquirir la gestora de patrimonis, va ser cancel·lada ahir «de comú acord per ambdues parts», segons informa el banc andorrà en una nota de premsa.
 
La causa del suspens de l’operació corporativa seria la manca de ‘idoneïtat: «banc i Societat de Valors coincideixen que les circumstàncies actuals no són les adequades per tancar amb èxit una operació d’aquestes característiques», informava l’entitat.
 
Per aquest motiu i «de mutu acord», van optar per «desistir en aquesta aliança i replantejar de manera independent les seves respectives polítiques de desenvolupament corporatiu».
 
La interrupció d’aquest acord acaba amb el temps invertit per part de l’empresa andorrana en l’anàlisi de la societat de valors i l’estudi de les possibilitats d’expansió fora del país a través de l’accionariat de Tressis.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT