PUBLICITAT

Arinsal

El ministre Èric Jover, nou secretari general de DA

Ester París i Ester Vilarrubla, vicepresidentes primera i segona, respectivament

Per EL PERIÒDIC

Torralba i Martí, durant la celebració de la victòria electoral de DA en les Comunals del 2011.
Torralba i Martí, durant la celebració de la victòria electoral de DA en les Comunals del 2011. | TONY LARA
Demòcrates per Andorra va celebrar ahir el seu Congrés Extraordinari per renovar la seva executiva. Carles Torralba, com ja s’havia anunciat, va ser elegit nou president del partit en substitució de Toni Martí, mentre que el secretari general serà Èric Jover, actual ministre d’Educació i Ensenyament Superior. Així mateix, Ester París i Ester Vilarrubla ocuparan la vicepresidència primera i segona, respectivament.

Només es va presentar una candidatura, i aquesta va ser aprovada amb 88 vots a favor i un en contra, així que a més del president Torralba, el secretari general, Èric Jover, i el nomenament de París i Vilarrubla com a vicepresidentes, també es va decidir que Esteve Vidal ocuparà la secretaria d’Organització, Ladislau Baró la de Relacions Internacionals, Marc Ballestà la de Comunicació, Ignasi Faus la de Joventut i Gilbert Saboya serà el representant del Govern. Així mateix, la responsable del grup parlamentari serà Meritxell Mateu, i el dels comuns Marc Calvet.

Per altra part, els comitès parroquials estaran formats per Guillem Casal i Joan Tomàs a Canillo; Maria Martisella i Aleix Varela a Encamp; Vanessa Fenés i Joan Font a Ordino; David Montané i Isaac Pérez a la Massana; Robert Cassany i Joan Antoni Riestra a Andorra la Vella; Carol Puig i Paqui Barbero a Sant Julià de Lòria; i Sandra Tomàs i Josep Maria Garrido a Escaldes-Engordany.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT