PUBLICITAT

Reykjavík

Poux es lesiona i es veu obligat a retirar-se

El tennista pateix una luxació al maluc en el partit d’individuals i no pot disputar els duels de dobles i mixte

Per #GASS

Jean Baptiste Poux en el partit de dimarts de dobles davant la parella d’Islàndia, al Tennishöll Kópavogs.
Jean Baptiste Poux en el partit de dimarts de dobles davant la parella d’Islàndia, al Tennishöll Kópavogs. | GSSE
Mala jornada per al tennis. Després d’una estrena il·lusionant, que prometia medalles en almenys dues categories i d’algun material millor que el bronze, Jean Baptiste Poux es va lesionar ahir en el primer partit del dia i no va poder jugar els altres dos enfrontaments que tenia programats. Tot i això, la medalla  que van assegurar en el primer dia no perilla, i ja es pot confirmar que serà un bronze el que es sumarà al medaller de la delegació andorrana. Tot i això, no es farà de forma oficial fins que es disputi la final i se sàpiguen a qui pertanyen la resta de metalls. 
 
Poux jugava ahir davant el representant de Luxemburg, cap de sèrie número quatre, Ugo Nastasi, i es presentava difícil el pas a quarts de final. Tot i això, el tennista andorrà no va tenir l’oportunitat de demostrar les seves opcions de classificació ja que quan el resultat era de 4-1 en el primer set i amb servei per al representant del Principat, va notar una punxada a l’esquena en fer un moviment brusc. En el següent punt, quan sacava, es va acabar de bloquejar l’esquena i es va veure obligat a retirar-se del partit, forçant la seva eliminació. Poux va patir una luxació al maluc. Malhauradament, aquesta no va ser l’única conseqüència de la lesió: l’andorrà no estava recuperat per disputar el duel de mixte, amb Judit Cartaña, i la semifinal de dobles, que donava opcions a lluitar per l’or, amb Laurent Recouderc, i va forçar l’eliminació en les dues categories. «És una llàstima, podríem haver lluitat per l’or perquè en dobles jugàvem molt bé. De totes maneres, un bronze ja està bé» va argumentar Gerard Blasi, de la Federació Andorrana de Tennis. Els problemes en l’esquena també van afectar a Poux en els Jocs dels Petits Estats de Liechtenstein, on també es va veure obligat a retirar-se.
 
Recouderc, a per la semifinal/ Tot i la lesió de Poux, encara hi ha opcions d’obtenir una medalla en la categoria d’individual. Almenys serà el que intentarà Recouderc, que avui juga a les 12h, hora andorrana, el seu enfrontament de quarts de final davant un dels rivals més forts del quadre, el xipriota Petros Chrysochos, cap de sèrie número dos. Tot i ser favorit el representant de Xipre, per rànquing, el jugador i els seus companys confien en la classificació del representant andorrà.  Ara mateix, depèn de Recouderc que la secció de tennis porti una o dues medalles a Andorra des d’Islàndia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT