Albós assoleix una bona 32a posició en la contrarellotge

L’andorrà completa els 51 quilòmetres de la prova a una mitjana de 45,5km/h

Per #GASS

David Albós, ahir en la contrarellotge dels Jocs Europeus de Bakú.
David Albós, ahir en la contrarellotge dels Jocs Europeus de Bakú. | FAC
El segon andorrà en entrar en joc als Jocs Europeus de Bakú, David Albós, va completar una bona actuació en la primera de les dues proves que ha de realitzar: la contrarellotge. Albós va finalitzar en la 32a posició d’entre els 39 corredors que van finalitzar la prova, la qual va tenir dos abandonaments. El ciclista del Principat va marcar un temps de 1.07.45,73, el qual significa una velocitat mitjana de 45,5 quilòmetres per hora en un recorregut que comptava amb 51km.

La contrarellotge va estar marcada per una intensa calor i un fort vent lateral que desestabilitzava la posició aerodinàmica dels corredors. Tot i això, Albós es va mostrar satisfet pel seu resultat d’ahir després de veure que es va quedar a prop dels ciclistes professionals que eren a la prova europea. El guanyador de la contrarellotge va ser el bielorús Vasil Kiryianka, l’únic que va baixar de l’hora amb un temps de 59.36,03 i una mitjana de velocitat per sobre dels 51km/h. A més d’un minut del bielorús va acabar l’holandès Stef Clement, amb un temps de 1.00.46,08, mentre que l’espanyol Luís León Sánchez Gil va completar el podi amb una marca de 1.01.08,90.

Diumenge es disputarà la cursa de carretera, en la qual no hi faltarà el ciclista andorrà.