PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Roch i Ferré renoven i el sí de Riera està a prop de confirmar-se

Falta tractar la continuïtat dels uruguaians Mateo i Bryan i buscar els almenys sis reforços que vol Justo

Per JOAN JOSEP BLASCO

Oriol Roch en el partit contra el Balàfia.
Oriol Roch en el partit contra el Balàfia. | J.J.B.
El projecte de l’FC Andorra 2015-16 va prenent forma. El club s’ha encarregat de tancar les renovacions i ja només queden tres dubtes dels jugadors partíceps en l’ascens a Primera Catalana. Els reforços, de moment es fan esperar, perquè més que mai no es vol errar en les incorporacions.
 
Ahir Oriol Roch i Marc Ferré confirmaven a la directiva que accepten continuar. Només queda per en l’aire el futur de Riera, Mateo i Bryan. En el cas del primer queden per tancar alguns serrells, mentre que els cas dels uruguaians és més complex. Amb el lateral se segueix negociant, mentre que Bryan continuarà com a complement, en el cas de tenir una línia ofensiva contrastada. Luis do Nascimento no continuarà al club i s’afegeix a les baixes ja conegudes d’Albert Julien, que es retira, Santi Molins; Javier Jarabo, que se’n va al Vista Alegre i Edu Peppe, que fitxa pel Sant Julià.
 
El club ha anat per feina per poder consolidar un projecte i comptar amb aquest nombre de jugadors confirmats és una declaració d’intencions. «És el primer any que a aquestes alçades tenim quasi tota la plantilla renovada i mig feta», assegura l’entrenador de l’FC Andorra, Justo Ruiz, que treballa amb la directiva per l’arribada de dos centrals, un migcampista, un davanter i dos jugadors per banda. Per afrontar el salt de categoria l’actual plantilla «no és de prou garanties. Si som capaços de fitxar els sis jugadors que tenim en ment, que han de ser d’un nivell per ser titular, llavors sí que tindrem garanties». En el seu plantejament està el de «fer un equip defensivament fort, que sigui sòlid i agressiu al darrera. Al mig del camp necessitem comptar amb un bon equilibri». Dos jugadors provinents del juvenil faran la pretemporada amb el primer equip. Són els migcampistes Brian Teixeira i Jules Bidau.
 
Segueix al grup 1

Només l’intercanvi amb algun club interessat en canviar de grup permetria als tricolors ser al 2. L’entitat ha contactat amb el Peña San Pedro per estudiar la possibilitat. Si no fructifica, quedarà definitivament enquadrat a l’1 amb els conjunts del Nord de Barcelona, de la capital catalana i els de la província de Girona.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT