PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Martí acusa Bartumeu d’actuar amb «mala fe»

Cinca creu que el president d'SDP fa «comentaris pintorescos i lligats a política de baixa volada».

Per IVÁN ÁLVAREZ

Toni Martí, cap de Govern
Toni Martí, cap de Govern | Tony Lara
El cap de Govern va respondre a les acusacions que va fer ahir el president de Socialdemocràcia i Progrés, Jaume Bartumeu, on va culpar el Govern de la baixada dels ràtings i de la inclusió d’Andorra a la llista de paradisos fiscals de la UE. 
En declaracions a l’Agència ANA, Martí va assegurar que les manifestacions de Bartumeu «són de molt mala fe», tenint en compte que tant el ministre d’Hisenda espanyol com l’ambaixador ja han reconegut que és un error que Espanya consideri Andorra un paradís fiscal i perquè en la baixada de les qualificacions tant del país com de la banca «hi va jugar molt la crisi de BPA».
Per la seva banda, el ministre de Finances, Jordi Cinca, va afirmar que Bartumeu «no té la neutralitat suficient per respondre a aquestes qüestions» i va matisar que «la llista de paradisos fiscals on apareixia Andorra és nova, no respon a la realitat del moment i la mateixa UE va declarar que moltes d’aquestes llistes estaven obsoletes». El portaveu va disparar al president d’SDP assegurant que fa «comentaris pintorescos i lligats a política de baixa volada».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT