PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sis persones detingudes per positiu en controls d’alcoholèmia

Un d’ells, un resident espanyol de 45 anys, va mostrar una taxa de 2,43 l/g

Per EL PERIÒDIC

 El Cos de Policia va detenir un total de tretze persones durant la darrera setmana, sis d’elles per presumptes delictes contra la seguretat del trànsit, i set per altres delictes. Concretament, un resident espanyol de 45 anys va ser detingut en donar positiu en el control d’alcoholèmia amb una taxa de 2,43 l/g. 
 
A més, altres quatre persones van superar la taxa d’alcoholèmia, i una altra va ser acusada com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva en refusar sotmetre’s a la prova de control d’alcoholèmia. La Policia també va informar de la detenció d’una andorrana de 38 anys com a presumpta autora de delictes contra la llibertat, l’honor i la funció pública i contravenció penal contra el patrimoni (furt de mercaderia). La detinguda va marxar d’un bar d’Andorra la Vella sense pagar les consumicions i amb quatre ampolles de vi robades. Identificada i localitzada en el seu domicili, va ser arrestada. Durant el transcurs de la intervenció policial va amenaçar i insultar als agents, a més de resistir-se fortament a la intervenció. 
 
D’altra banda, un resident portuguès de 51 anys va ser detingut el dissabte a la frontera hispano-andorrana com a autor d’un delicte major d’amenaces amb arma, delicte menor de port il·legal d’arma blanca, d’injúries lleus a agents de l’autoritat i contravenció penal d’amenaces lleus. L’interessat és objecte d’una ordre de recerca judicial amb detenció. 
 
Durant la setmana passada la Policia també va enregistrar altres activitats, com la detenció de cinc persones com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física. De tots ells, tres van ser producte d’una baralla a la via pública a Andorra la Vella, un altre per una forta discussió i agressió conjugal a Santa Coloma (violència física i psíquica en l’àmbit domèstic), i un altre per una disputa entre tres persones a Andorra la Vella, dues de les quals havien estat parella sentimental. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT