PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

L’Ateneu Alt Urgell prepara la seva festa d’inauguració

Un nou espai de reunions per a col·lectius i accions reivindicatives

Per EL PERIÒDIC

Cartell d'inauguració de l'Ateneu Alt Urgell
Cartell d'inauguració de l'Ateneu Alt Urgell | RÀDIOSEU
L’Ateneu Alt Urgell obre les seves portes aquest cap de setmana. I és que el proper dissabte, dia 25 de juliol, el nou espai del centre històric de la Seu d’Urgell es donarà a conèixer amb un conjunt d’activitats i esdeveniments obertes a tothom qui estigui interessat. Aquests actes, es desenvoluparan al llarg de tot el dia.
 
D’aquesta manera, la inauguració oficial de l’establiment culmina una tasca iniciada ara fa poc més d’un any, amb l’objectiu de crear un nou punt de reunió per a col·lectius i accions reivindicatives de la comarca urgellenca des de la perspectiva social i nacional. I és que durant aquest període de construcció, els impulsors han realitzat assemblees, comissions i actes al carrer per donar-se a conèixer i recollir diners i suports per poder seguir amb les tasques de –la ara ja present– entitat. Destacar també que actualment, l’Ateneu compta amb prop de 80 socis i sòcies de tota la comarca. Segons informa Ràdio Seu. 
 
A més, durant els darrers mesos, s’ha fet un treball en comú per condicionar el local, ubicat a l’antiga bodega del carrer Capdevila, amb l’aportació de diferents socis i veïns. D’aquesta manera, durant aquest mateix estiu, l’Ateneu ja oferirà «una programació cultural variada», i de cara a la tardor, es proposa crear «una programació estable que se sumarà a les activitats que es desenvoluparan des de diverses entitats i col·lectius». 
 
Programa d’actes / La inauguració començarà a dos quarts de 12 del migdia amb un taller d’estampació de samarretes. Per participar-hi, cal portar una samarreta blanca. A més, a les 12 començarà la cercavila amb la Xaranga Rolling Band, pel mercat i fins a l’Ateneu. A la una, però, hi haurà un vermut i la presentació de l’exposició permanent de la història del local de l’Ateneu.
 
I a partir de les dos del migdia es farà un dinar amb arròs de muntanya i opció vegetariana. A les quatre de la tarda, hi haurà un quinto; a les sis, una activitat per a petits i grans organitzada pel CAU; a dos quarts de vuit del vespre, ball de tarda amb l’Orquestrina Trama i Pep Lizandra; a les nou, un sopar, i a dos quarts d’11 de la nit, una Cantada Popular de cloenda.
 
Els tiquets per al dinar es poden comprar anticipadament a l’Ateneu mateix, obert a les tardes. I es demana confirmar l’assistència com més aviat millor per poder assegurar la previsió d’àpats. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT