PUBLICITAT

Andorra la Vella

Landry Riba obre la Nit de concerts a la Vall d’Incles

L’ONCA bàsic i BCN Blue Grass Band completen el cartell

Per El Periòdic

Un tram de la Vall d'Incles, on dissabte es desenvoluparà la nit de concerts.
Un tram de la Vall d'Incles, on dissabte es desenvoluparà la nit de concerts. | Àlex Lara
El baixista andorrà Landry Riba serà l’encarregat d’obrir, el proper dissabte, la Nit de Concerts a la Vall d’Incles. Tot seguit actuaran dues altres formacions que acaben de completar un cartell que solapa les actuacions, situades en diferents punts de la vall.
 
De les 21 a les 23 hores, a l’entrada de la vall, Riba actuarà en solitari mentre que, paral·lelament, la branca Bàsic de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra oferirà el una actuació a la meitat de la vall des dos quarts de deu fins dos quarts de dotze de la nit.
 
I, per tancar la nit, Joan Pau CUmellas intervindrà juntament amb la Barcelona Blue Grass Band al Cap d’Incles i de les deu de la nit fins a mitjanit.
Segons explica el Comú de Canillo a través d’un comunicat de premsa, la ubicació dels concerts es va dissenyar de manera que els visitants puguin gaudir una estona de cadascuna de les intervencions musicals. 
 
A més a més, s’oferirà als assistents, en cadascuna de les ubicacions, begudes i menjars variats a preus populars.
 
Els interessats en participar de l’esdeveniment poden inscriure’s a tot apropant-se a l’oficina de Turisme parroquial o bé posant-se en contacte amb el departament de Cultura i Esports del Comú de Canillo, a través del telèfon 753 624. Aquesta és una més de les activitats previstes en el calendari d’estiu programat per a la Vall d’Incles. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT