PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Asensio s’integra a Auch a un programa d’esport-estudi

S’incorpora a la pole espoir de la Federació de Tennis Taula de Migdia-Pirineus

Per JOAN JOSEP BLASCO

Emili Asensio, en un entrenament a Andorra.
Emili Asensio, en un entrenament a Andorra. | FATT
Les capacitats intel·lectuals i amb la pala a mà d’Emili Asensio el porta a entrar a format part d’un programa d’esport-estudi a Auch, la capital del departament de Gers. Continuarà amb la seva formació escolar i la compaginarà amb la del tennis taula, amb tècnics de primer nivell que el faran progressar.
 
El dos de setembre s’incorpora a la pole espoir de la Federació de Tennis Taula de Migdia-Pirineus, que segueix un programa d’esport-estudi tutelat per l’ens de França, que li permetrà seguir amb la seva formació lectiva de troisième i realitzarà entrenaments diaris,per un total de quinze hores setmanals. El jugador andorrà, de catorze anys, formarà part del club Cercle Pongiste Auscitain i participarà en diferents competicions en territori francès. Per continuar tenint rànquing català ho alternarà amb tornejos de Catalunya i les classificatòries espanyoles, competint amb el CTT Parets, que és el seu actual club. 
 
Per entrar al centre d’Auch no només s’ha de tenir nivell esportiu, sinó també un bon expedient acadèmic. Va realitzar una sol·licitut a través del Liceu comte de Foix i el passat maig va realitzar una estada per comprovar les seves aptituds. Hi estudiarà durant quatre anys abans de continuar els seus estudis a la Universitat. Per continuar amb el ritme d’entrenaments aquest estiu Asensio va participar en dos campus europeus, a Düsseldorf  (Alemanya) i Hossegor (França).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT