PUBLICITAT

Encamp

L’endeuament d’Encamp se situa en els 29,8 milions

El comú aconsegueix 7 milions de superàvit el segon trimestre

Per EL PERIÒDIC

La Sessió Ordinària del Consell de Comú d’Encamp, dijous.
La Sessió Ordinària del Consell de Comú d’Encamp, dijous. | ANA / M. B.
El semestre passat, el Comú d’Encamp va tancar la seva activitat amb un endeutament de 29,8 milions d’euros, no de 129 milions com dijous hauria publicat aquest rotatiu. Segons informa l’ANA, així ho hauria informat per equivocació el cònsol menor de la parròquia, Jordi Torres, en la roda de premsa posterior al consell ordinari que el comú celebrava el darrer dijous.

Denúncies socialdemòcrates/ El conseller del Partit Socialdemòcrata (PS) al comú d’Encamp, Joan Sans, va lamentar els costos afegits que suposarà engegar ara les obres de millora de les teulades del Complex Esportiu després que un projecte ja adjudicat per l’anterior consolat fos paralitzat per l’actual majoria. També es va mostrar contrari a que part del pressupost de les actuacions suposin incrementar l’endeutament quan, al seu entendre, es podria haver afrontat totalment desviant diners d’altres partides.

Sans va deixar clar que aquestes millores són necessàries. Entre d’altres coses perquè les filtracions d’aigua poden fer mal bé el nou parquet de la pista poliesportiva i també generen situacions d’inseguretat a la piscina. D’altra banda Sans va ser crític amb la reforma del darrer tram del carrer Major del Pas de la Casa: la primera vegada que el projecte va passar per comissió es van incloure les contribucions per les quals els propietaris dels immobles afectats compartien part de la despesa, fórmula emprada en les fases ja finalitzades.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT