PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra i la Seu tornen a acollir l’Espanyol cadet

Serà al maig del 2016 amb els millors equips de la categoria masculina

Per JOAN JOSEP BLASCO

El Reial Madrid va guanyar la final a l’FC Barcelona l’any passat.
El Reial Madrid va guanyar la final a l’FC Barcelona l’any passat. | FEB
Per segon any consecutiu Andorra la Vella i la Seu d’Urgell seran la seu del Campionat d’Espanya de clubs cadet masculí. El 2016 repeteixen experiència. En els dies de competició es podrà veure els millors equips de la categoria, amb jugadors que en un futur puguin estar jugant al més alt nivell.
 
La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) després d’analitzar i revisar els expedients de sol·licitud de les candidatures presentades es va decidir per l’opció pirinenca, com va succeir aquest mateix 2015. Serà del 22 al 28 de maig i els organitzadors són la Federació Catalana de Bàsquet, el Govern d’Andorra, l’ajuntament de la Seu d’Urgell, el BC Andorra i el Sedis Bàsquet. En la passada edició el Reial Madrid es va proclamar campió. 
 
A més de la competició cadet masculina la FEB també va donar a conèixer la resta de seus. La júnior masculina serà a Guadalajara i la femenina a Sant Sebastuià, Irun, Tolosa i Azpeitia. La cadet femenina a Saragossa, i l’infantil masculina masculina i femenina a Galícia, amb seus encara per definir.
 
Jones brilla

El partit contra l’ICL Manresa va portar la segona derrota del BC MoraBanc Andorra en tres partits en aquest inici de temporada. Shawn Jones va ser el màxim anotador de l’enfrontament, sent l’autor de 23 punts. Però la seva actuació no va servir per a que el seu equip guanyés. Però el nord-americà demostra que la seva adptació va per bon camí. En la tercera jornada es va convertir en un dels jugadors destacats de la Lliga Endesa. Va ser en el capítol d’esmaixades, perquè davant els manresans va ser capaç de penjar-se fins a en cinc ocasions de l’anella. A més, una d’aquestes jugades, amb assistència de David Navarro per completar un alley-oop, va ser designada per l’ACB com una de les jugades més espectaculars del cap de setmana.
 
El MoraBanc B venç

Clara victòria del MoraBanc B a la pista del Physic CB Igualada (65-84). Es va imposar sensetenir problemes, guanyant els quatre quarts del partit. Al descans manava 29-38. El màxim anotador de l’enfrontament va ser Nil Brià, amb divuit punts. Wally Niang també va tenir una actuació destacada, acabant amb una valoració de 30. Va ser capaç d’anotar quinze punts i atrapar setze rebots, catorze dels quals en defensa. L’equip és quart amb un balanç de tres victòries i dues derrotes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT