PUBLICITAT

Martí tractarà amb els grups temes d’interès nacional

La intenció del Govern és «cercar el màxim de consens en els temes més importants de la legislatura»

Toni Martí, en la passada convenció de DA
Toni Martí, en la passada convenció de DA | Tony Lara
El cap de Govern, Antoni Martí, es reunirà el proper divendres 20 de novembre amb els diferents presidents dels grups parlamentaris per tractar qüestions d’interès nacional, com les relacions amb la Unió Europea i la reforma del model sanitari, en un moment polític de gran intensitat i amb força fronts oberts per a l’Executiu.
Segons va informar el Govern en un comunicat, aquestes reunions previstes amb els diferents grups ja han estat programades per a la tarda de divendres amb els presidents. Per part del grup mixt, que encapçala Pere López, Martí es reunirà amb representants de Socialdemocràcia i Progrés (SDP) i, posteriorment, amb el Partit Socialdemòcrata (PS). També es trobarà amb el grup liberal, liderat per Josep Pintat, i el grup demòcrata, amb Ladislau Baró al capdavant.
La nota emesa per l’Executiu explica que «la voluntat del cap de Govern és poder reunir-se amb els grups per cercar el màxim de consens en els temes més importants de la legislatura», com l’acord d’associació amb la Unió Europea i el model sanitari, entre d’altres. «La intenció és mantenir tantes reunions com siguin necessàries amb tots els grups parlamentaris», asseguren. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT