PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els Demòcrates se senten «a gust» amb Rosa Ferrer

DA defensa el treball de la ministra en la reforma sanitària

Per R. M. S.

Rosa Ferrer, al Consell General.
Rosa Ferrer, al Consell General. | TONY LARA
La ministra Rosa Ferrer ha entrat en la campanya electoral per dues portes. Per una part, la del pacte nacional que ella va fer amb Demòcrates per Andorra i que la manté de ministra de Salut, Afers Socials i Ocupació fins que el cap de Govern digui el contrari perquè ella ja li va lliurar el seu lloc; i per altra part, la del pacte comunal del seu Cd’I amb els Liberals en la lluita pel comú d’Andorra la Vella. Així doncs, ahir des de la directiva de DA van dir la seva, i aquesta va ser la de fer partit. «DA se sent a gust amb les decisions de Rosa Ferrer», va dir el secretari general, Èric Jover.
 
«Rosa Ferrer es va presentar per DA amb els elements de treball per la reforma sanitària, i les reformes d’ara van en aquesta línia», va afirmar el també ministre d’Educació, que va dir que «la decisió que continuï és del cap de Govern». 
 
Però, preguntat per el possible conflicte que se li pot presentar a Ferrer pel que fa la negociació futura de les competències i transferències comunals, el secretari d’organització, Esteve Vidal, va respondre: «És una situació en què un pacte a nivell nacional no es reprodueix en l’àmbit comunal». A més, Vidal hi va afegir: «És relativament freqüent en altres països, tot i que és cert que a Andorra no ho és». «El pacte», va continuar el secretari d’organització, «està vigent a nivell nacional entre Cd’I i DA, i entenem que això ha de continuar». 
PUBLICITAT
PUBLICITAT