PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

Naturlandia, un cop més

Un debat que no va ajudar a desvetllar incògnites sobre el futur de l’ecoparc

Per JOSEP ROMERO

Vila i Farré, moments abans de l’inici del debat al plató dels estudis d’ATV, ahir
Vila i Farré, moments abans de l’inici del debat al plató dels estudis d’ATV, ahir | Tony Lara
El món o Sant Julià de Lòria, en aquest cas, no s’acaba en Naturlandia. Si és ben cert que molta de l’activitat econòmica de la parròquia gira entorn o hauria de girar sobre l’ecoparc, amb el debat d’anit d’ATV es va perdre l’oportunitat de parlar-ne d’altres aspectes del dia a dia dels lauredians i de les lauredianes.

S’enfrontaven dos candidats que estaven  d’acord en el més fonamental i obvi: la deficient gestió portada a terme fins ara que ha portat a un endeutament de la corporació d’uns 22 milions d’euros. Però alhora no es va entrar en detall sobre solucions o alternatives concretes, deixant a l’espectador amb moltes incògnites que aquests no van poder o saber transmetre. Farré no ho va tenir fàcil per defensar el deute existent, tot i que se’n va sortir força bé, però Vila va pecar de poc agosarat alhora de rebatre els arguments del contrincant. 
 
Un debat en el que es van saber guardar les formes amb un ritme que  va decaure ràpidament quan es repetien les intervencions de cadascun dels oradors. En alguns moments la confrontació va tenir algun punt que prometia quan l’aspirant Farré va voler fer balanç de l’etapa de cònsol de Vila. Però l’adversari no es va deixar anar conscient que això no tocava. 
 
Per a la propera es podria fer una proposta de canvi de nom del debat electoral pel de Propostes dels Partits de Sant Julià sobre el futur de Naturlandia, que estalviarà al telespectador tenir que sentir més del mateix, campanya rere campanya, amb un punt d’avorriment.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT