PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

LC proposa crear una atracció infantil a la cota 900 de Naturlandia

L’activitat hauria d’anar acompanyada d’un mitjà de transport

Per JOSEP ROMERO

Julià Call i Josep Vila, candidats a cònsols menor i major de LC, ahir
Julià Call i Josep Vila, candidats a cònsols menor i major de LC, ahir | LC
Laurèdia en Comú va reiterar ahir la necessitat que la parròquia tingui una primera activitat de Naturlandia situada a la cota 900 que permeti que els visitants de Naturlandia es parin a Sant Julià i després pugin a la Rabassa. 
 
Segons el cap de llista, Josep Vila, l’atracció, pensada per als nens i joves, s’acompanyaria d’un mitja de transport propi que «ajudi a apropar els visitants a les cotes més altes de l’ecoparc. El mitjà es vincularia al pla estratègic que es formularà novament per al parc. No obstant, va apuntar la possibilitat que fossin autobusos elèctrics a mode de llançadora.
 
Aquesta primera activitat seria «el punt d’entrada, connectaria amb el poble i li donaria vida»,va afegir i comptaria, a més, amb un punt de venda. 
 
Pel que fa a la gestió va remarcar que s’ha de revisar i fer-se amb seny. Una gestió que «ha de ser acurada i transparent, amb criteris professionals, permetent que augmenti el nombre de turistes». Va posar com exemple la promoció de la instal·lació al mercat francès, «on també hauríem de realitzar esforços addicionals»

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT