PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

UL es compromet a fer parar el bus a la llar de Lòria

Farré acusa a Vila de crear alarmisme amb Naturlandia

Per JOSEP ROMERO

Farré durant la seva trobada amb els padrins de la Llar de Glòria, ahir.
Farré durant la seva trobada amb els padrins de la Llar de Glòria, ahir. | UL
El Partit Liberal +Unió Laurediana va proposar ahir, durant la seva visita a la Llar de Lòria, ampliar la ruta del bus per tal que faci parada davant del casal. El cap de llista, Joan Farré va destacar que «cal garantir i millorar en el possible l’Estat del Benestar dels nostres ciutadans i amb la gent gran, la infància i la joventut no es poden escatimar esforços».

Entre d’altres propostes va anunciar als assistents que modificarà la ruta del Quart Bus per tal que tingui una parada a la plaça Major davant la Llar de Lòria.
A banda de crear un fons social per lluitar contra la pobresa, el candidat liberal va exposar altres punts del programa com ara ampliar l’oferta d’activitats i tallers per a la gent gran, donar continuïtat a les actuals polítiques de suport a l’atenció domiciliària, promoure de forma racionalitzada que a través d’establiments de la parròquia es garanteixi que «a les persones grans amb mobilitat reduïda se’ls proporcioni el menjar diari a domicili». 
 
NATURLANDIA  / D’altra banda, Farré va acusar de mentir al candidat de Laurèdia en Comú, Josep Vila, de «mentir als lauredians perquè vull remarcar que Naturlandia és de Sant Julià, però no tot Sant Julià és Naturlandia».
 
El cap de llista d’UL va apel·lar al seu contrincant a fer propostes serioses i «no ocurrències com ara posar atraccions al mig de la parròquia». A més va assegurar que «Vila vol canviar la gestió però es va reunir amb l’actual director, Enric Ordònez per prometre’l la seva  continuïtat».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT