PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

Suspesa la campanya en senyal de dol per la mort d’Anna Vidal

El funeral tindrà lloc avui a les 10.30h a l’església de Sant Julià i Sant Germà

Per JOSEP ROMERO

Joan Vidal ( al centre) amb la resta de membres de LC.
Joan Vidal ( al centre) amb la resta de membres de LC. | ANA
Els membres de la candidatura de Laurèdia en Comú tenen previst assistir aquest matí, a partir de les 10.30h, al funeral d’Anna Vidal Torrentallé, filla del número 4 de la llista, Joan Vidal Martínez, que tindrà lloc a l’església de Sant Julià i Sant Germà.

La seva defunció, que va provocar un profund dolor en la parròquia de Sant Julià, va fer que tant Laurèdia en Comú com els seus adversaris electorals, Partit Liberal+ Unió Laurediana decidissin suspendre els actes de campanya de la jornada d’ahir dilluns. Una suspensió que en el cas de la plataforma laurediana tindrà continuïtat avui dimarts. 
 
CAMPANYA / Els missatges electorals fins ara estan tenint com a tema estrella l’ecoparc de Naturlàndia i les seves finances. Tots dos aspirants estan d’acord en el fons però no en la forma de com garantir la continuïtat de la instal·lació.

Mentre que el cap de llista de LC, Josep Vila, proposa que hi hagi una primera activitat de Naturlandia, de caràcter infantil a la cota 900, que permeti atraure visitants que facin una aturada a Sant Julià i després pugin a La Rabassa, el liberal Joan Farré es partidari d’aconseguir nous inversors estratègics. Una iniciativa que permeti al parc ser motor econòmic del país i permeti eixugar una part del deute comunal.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT