PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

LC demana que el comú confeccioni el seu cadastre

Call creu que és una eina necessària per gestionar el Pla d’Urbanisme

Per JOSEP ROMERO

Els membres de la candidatura de Laurèdia en Comú.
Els membres de la candidatura de Laurèdia en Comú. | ANA
La plataforma Laurèdia en Comú va reclamar ahir que Sant Julià de Lòria disposi del seu cadastre d’acord amb la normativa del Govern de l’any 2013 que obliga a les corporacions comunals a tenir-ho  actualitzat.
 
L’aspirant a cònsol menor de la parròquia, Julià Call, va assegurar que «és una eina imprescindible per poder gestionar el Pla d’Urbanisme i que nosaltres volem reactivar». 
Tanmateix, va expressar el seu neguit perquè mentre «altres parròquies ho han tirat endavant», la de Sant Julià «incomprensiblement no sabem per què no ho ha fet». 
 
Call calcula que el cost de la seva confecció, a través d’un concurs públic, es podria situar entre els 500 mil i els dos milions d’euros, una despesa que «tot i ser elevada és necessària», va puntualitzar. 
 
EMBELLIMENT / Altres propostes en l’àmbit urbanístic passen per promocionar l’embelliment i millora de les façanes, pobles i carrers de Sant Julià amb la col·laboració del Govern. 
 
En aquest sentit, Call va manifestar que la seva candidatura es partidària de seguir mantenint els programes actuals de rehabilitació i embelliment de les façanes, dels patis interiors i de les cobertes dels edificis. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT