PUBLICITAT

Ordino

ACO + DA demana que l’autobús comunal arribi fins al Serrat

El partit vol complementar el servei de línia regular i ampliar les zones de parada del bus parroquial

Per EL PERIÒDIC

La candidata número vuit de la llista d’ACO + DA, Maria del Mar Coma, a Ordino, ahir.
La candidata número vuit de la llista d’ACO + DA, Maria del Mar Coma, a Ordino, ahir. | ACO + DA
La candidatura d’ACO + DA, encapçalada per Àngel Mortés, va destacar ahir que revisarà l’estat de les parades de transport públic i en farà un estudi per tal de condicionar-les millor. També es revisaran els horaris que es desenvolupen a la parròquia.
Així, la candidata número vuit de la llista d’ACO + DA, Maria del Mar Coma, va anunciar que demanaran al Govern que la línia regular de transport públic arribi fins al Serrat, «ja que actualment el servei limita el seu itinerari fins al poble d’Ordino». 
 
Coma també va explicar que s’adaptaran els horaris del bus comunal al bus regular amb l’objectiu de reduir el temps d’espera dels viatgers. Tanmateix, la candidata va remarcar que el partit vol complementar el servei d’autobús de línia regular i ampliar les zones de parada del bus comunal, com per exemple, «fent una nova parada a la urbanització dels Buners, on actualment no s’hi pot arribar amb transport públic». 
 
D’altra banda, ahir es van reunir tots els candidats a cònsol per la formació de DA, on el president del grup parlamentari, Ladislau Baró, va assegurar que quan el Govern i comuns s’asseguin a la taula «es trobaran els mecanismes de cooperació necessaris».  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT