PUBLICITAT

ENCAMP

Ld’A col·locarà indicadors per fer d’Encamp peu de pistes

Les senyals volen conduir els visitants al Funicamp

Per EL PERIÒDIC

Els candidats, ahir al Funicamp.
Els candidats, ahir al Funicamp. | ld'a+i
En cas d’assumir la conducció del Comú d’Encamp el proepr 13 de desembre, el candidat de Liberals d’Andorra + Independents per Encamp, Jordi Troguet, engegarà una cadena de senyalitzacions al llarg de la parròquia per tal de convertir-la en peu de pistes. Tal com va denunciar el candidat, la manca d’indicacions en l’actualitat fa que «els visitants no trobin el Funicamp en arribar i passin de llarg». 
 
El número u de la candidatura liberal aposta per col·locar senyals amb què posar fi a aquesta «manca d’informació» i aconseguir, d’aquesta manera, que els esquiadors s’aparquin al poble, es traslladin amb el servei de transport fins el Funicamp o bé emprin l’aparcament del giny. Tot plegat, acompanyat del telecabina que Ld’A + I vol construir, ajudaria d’altra banda a la reactivació del centre de la vila, segons va considerar Troguet.
 
En relació amb el Funicamp, el postulant liberal va defensar la necessitat que sigui Saetde, la Societat gestora de les pistes del Pas de la Casa-Grau Roig, qui s’encarregui de la mateixa manera del manteniment de l’aparell, alliberant d’aquesta manera l’administració comunal d’aquesta càrrega.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT