PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

Farré anuncia que Naturlandia tindrà un àrea temàtica relacionada amb Carlemany

Per JOSEP ROMERO

El cap de llista d’Unió Laurediana, Joan Farré, davant els periodistes.
El cap de llista d’Unió Laurediana, Joan Farré, davant els periodistes. | UL
El candidat liberal, Joan Farré, va anunciar ahir que la seva candidatura treballa en la possibilitat que Naturlandia inclogui una àrea temàtica dedicada a la llegenda de l’Emperador Carlemany. El cap de llista d’Unió Laurediana va indicar que, després d’haver fet un estudi amb experts, «volem donar-li al parc una imatge més fresca i nova, i reproduir-hi part de la nostra història i identitat». Aquesta proposta inclouria una zona de museu, noves atraccions i espectacles com ara tornejos ambientats en l’època medieval, amb continguts tecnològics i educatius, i realitat augmentada.
 
Farré va explicar que aquesta acció té dos objectius, d’una banda, redefinir el parc i donar-li més capacitat de negoci atraient més visitants, i de l’altra, «donar a conèixer el país i la nostra història a través d’un espai recreatiu». Aquesta proposta s’emmarca en el conjunt d’activitats alternatives que fan tots els parcs temàtics per completar els seus ingressos i turistes. 
 
TERRENYS DE LA RABASSA / Joan Farré va indicar que «ja hem tingut diverses trobades amb empresaris que gestionen parcs amb els que hem pogut intercanviar impressions, i ens confirmen que si es redefineix el parc pot ser un atractiu perquè els inversors s’interessin per Naturlandia». I va voler deixar clar que «en cap cas es contempla cedir o vendre terrenys de la Rabassa». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT