PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

UL aposta per fer de Sant Julià una ciutat intel·ligent

Farré impulsarà el desenvolupament de les noves tecnologies

Per JOSEP ROMERO

Farré davant la pantalla tàctil amb informació general a la plaça Cairat #Comunals2015
Farré davant la pantalla tàctil amb informació general a la plaça Cairat #Comunals2015 | UL
El cap de llista de Liberals+Unió Laurediana, Joan Albert Farré va aprofitar el darrer dia de campanya per explicar les propostes programàtiques a fi que Sant Julià de Lòria esdevingui una ciutat intel·ligent #SantJuliaSmartCity. 
 
Farré va manifestar que «des de la candidatura de renovació i progrés que encapçalo entenem que les noves tecnologies tenen un paper important a jugar, tant per a la millora dels serveis als ciutadans, com per als turistes que ens visiten». 
 
Un portal AppSantJulià per poder trobar tots els punts d’interès de la parròquia, un servei de teleassistència com a resposta més immediata a les urgències de les persones amb discapacitat o dependència, i un punt Open Data on la informació de la parròquia estigui a l’abast de tothom són tres de les mesures exposades pels liberals.
 
ALTRES PROPOSTES / A més, els liberals lauredians proposen semàfors intel·ligents amb so per a les persones invidents, un portal de tràmits per fer gestions al comú de manera ràpida, una bústia ciutadana per trametre incidències en temps real i una App per pagar els estacionaments de manera ràpida i còmoda per pagar en temps real. 
Per al candidat «totes aquestes noves tecnologies que faciliten la vida al ciutadà són coses que no tenen un gran cost i presten un gran servei». Farré va fer aquestes manifestacions davant la pantalla tàctil amb informació general i de Sant Julià de Lòria que hi ha a la plaça Francesc Cairat.
 
FINAL DE CAMPANYA / Las candidatura de Liberals+Unió Laurediana va finalitzar la campanya anit amb un míting que van celebrar a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. 
 
En els darrers discursos per demanar el vot, Farré va estar acompanyat pel número dos de la seva llista, Rossend Duró i la resta de membres de la candidatura que per, aquesta ocasió, van escollir l’eslògan Renovació i progrés. A més hi van ser presents la cònsol en funcions de la parròquia, Montserrat Gil i el cònsol menor, Manel Torrentallé. 
 
Farré va explicar als assistents les seves principals propostes si guanya  les eleccions que passen sobretot per iniciatives que permetin dinamitzar la parròquia i fer de Naturlandia un autèntic pol d’atracció turística tant a nivell local de país com a nivell internacional.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT